Visie reserve goed bewaren

SPIEGELLICHT

Laura van Gorcum
Veranderen voor steeds betere toekomstperspectieven die aansluiten op organisatie- en marktomstandigheden is de uitdaging van vrijwel elke organisatie, van zorg tot en met bedrijfsleven en overheid. Beter inspelen op nieuwe klantbehoeften, marktomstandigheden of regelgeving, nieuwe structuur, cultuur, werkwijze of verdienmodel voor personeelsbehoud, werving van nieuw talent. En in essentie voor toekomstbestendigheid.

Missie
SPIEGELLICHT bestaat om mensen te helpen met verandering en zichzelf te vernieuwen door nieuwe talenten, kwaliteiten en gedrag te ontwikkelen passend bij wie ze ten diepste zijn. Organisaties vernieuwen als de mensen die er werken zich vernieuwen. Mensen en organisaties helpen veranderen passend bij hun identiteit en bedrijfs-DNA om nieuwe en betere perspectieven te creëren. Dit is onze missie.

We geloven
We geloven in mensen, in wie ze ten diepste zijn. We geloven in hun authenticiteit en identiteit, in hun kunnen, in hun drijfveren en in hun potentieel.
We geloven in organisaties en in het bedrijfs-DNA dat elke organisatie kenmerkt.
We helpen mensen en organisaties veranderen met behoud van authenticiteit, identiteit en bedrijfs-DNA om betere toekomstperspectieven te creëren. Daar hebben we onze werkwijze op ontworpen.

Werkwijze
Van ons krijgt u geen oordeel of label. U bent wie u bent met al u wel en wee, net als wij. We spiegel-lichten. Dat is alsof u in de spiegel kijkt en nieuwe invalshoeken ziet. We helpen u uw kwaliteiten en talenten om te zetten in nieuw gedrag zodat u kunt wat u wilt kunnen. Dezelfde werkwijze hanteren we voor organisaties zodat ze de gewenste verandering realiseren. We zijn mensgefocust en resultaatgericht. In gerichte trajecten helpen we mensen en organisaties hun doel te bereiken. Voor individuele mensen en teams bestaat een traject uit 7 sessies.

SPIEGELLICHT
SPIEGELLICHT is in 2012 opgericht door Laura van Gorcum om mensen te helpen veranderen vanuit hun identiteit.
SPIEGELLICHT, kvk 52629708.

Onder Inspiratie vindt u verhalen en meer informatie.

©SPIEGELLICHT