SPIEGELLICHT

SPIEGELLICHT

Als u ergens tegenaan loopt of iets wilt veranderen en u bespreekt dat met anderen, zijn er adviezen en meningen genoeg. Maar die passen niet altijd bij u. Omdat ze uw diepste angsten en verlangens niet kennen. Soms bent u zich daar zelf ook niet bewust van. Over het algemeen geldt dat tussen 70-90% van ons menselijke gedrag onbewust gebeurt. Dat heeft te maken met de onderliggende lagen die ons gedrag aansturen, daar liggen onze diepste bronnen. Die lagen zijn voor anderen onzichtbaar, alleen het gedrag dat daaruit voortvloeit kunnen anderen zien. Met die lagen werken wij als onderdeel van Transformationeel leren als we vernieuwing of verandering begeleiden.

We Spiegelen-en-Lichten.
We kijken en luisteren naar u, uw knelpunten en verlangens -of doelen zo u wilt- met onze ogen, onze oren en ons hart. En onze expertise op dit vakgebied. En maken vandaaruit de doorgang naar nieuwe invalshoeken, kwaliteiten, mogelijkheden en perspectieven. Kortom: we spiegelen met u en bieden u nieuw licht op de zaak.

SPIEGELLICHT is opgericht in 2011 door Laura van Gorcum vanuit de visie: alle gedrag is communicatie. De communicatie tussen mensen heeft een inhoudelijke boodschap en een betrekkingsboodschap, dat gaat over de onderlinge relatie tussen mensen (Axioma, Paul Watzlawick). Dat maakt communicatie een managementinstrument bij uitstek, zeker om iets te veranderen of vernieuwen in de organisatie. En succesvol veranderen en vernieuwen doe je samen, met elkaar.

SPIEGELLICHT, KvK 52629708

© SPIEGELLICHT