SPIEGELLICHT

SPIEGELLICHT

SPIEGELLICHT is in 2012 opgericht door Laura van Gorcum om mensen vanuit hun identiteit te helpen beter om te gaan met wat het leven van hen vraagt en beter te functioneren in hun werk.

Werkwijze
Hoe help je een mens het beste? Door aan te sluiten op wie hij* ten diepste is, zijn* identiteit, zijn kunnen, drijfveren en potentieel zodat hij de nieuwe invalshoeken en mogelijkheden ziet die het beste bij hém* passen. Zo is het spiegel-lichten ontstaan, de werkwijze van SPIEGELLICHT waarbij het is alsof u in de spiegel kijkt en nieuwe invalshoeken en mogelijkheden ziet. En daar blijft het niet bij. Bij de intake krijgt u de vraag: “Wat wilt u kunnen”. Bij de 7e sessie kunt u wat u wilt kunnen doordat SPIEGELLICHT u door alle ontwikkelingsfasen van verandering begeleidt en heeft u het nieuwe gedrag onder de knie. U kunt dus wat u wilt kunnen en leert andere aspecten van uzelf kennen waar u de rest van uwe leven veel plezier van heeft.

We geloven in mensen
We geloven in mensen, in u, in wie u ten diepste bent. We geloven in uw authenticiteit en identiteit, in uw kunnen, drijfveren en potentieel. We begeleiden u om te veranderen vanuit uw identiteit met al uw wel en wee. Als mensen veranderen en zich vernieuwen,  kunnen organisaties veranderen en vernieuwen.

© SPIEGELLICHT