Over

Over SPIEGELLICHT

Laura van Gorcum

Wie ben ik
Ik ben een enthousiasmerende verandercommunicatieadviseur en hartelijke resultaatgerichte gedragscoach.
Met communicatie kun je mensen verbinden maar niet naar de ontwikkeling van nieuw gedrag helpen. Daarom heb ik me vanaf 2007 gespecialiseerd in ontwikkeling van nieuw gedrag. En ik blijf leren en me ontwikkelen. Zo help ik organisaties naar resultaat.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als communicatieadviseur op het gebied van verandercommunicatie, interne communicatie, marketingcommunicatie, corporate communicatie en reputatie. En zo’n 15 jaar ervaring in de ontwikkeling van nieuw gedrag van mensen. Voor het coachen op competenties, dat is resultaatgericht gedrag, ben ik St!R-erkend (keurmerk voor professioneel begeleiden).

Ik begeleid organisaties die voor een verandering staan met ontwikkeling van mens & organisatie als relevant onderdeel. Ik heb ervaring in commerciële organisaties, zorg en overheid.

Studie
Gedrag:

Systemisch werken
Professioneel begeleiden (individuele mensen)
Competentiegericht coachen (individuele mensen en teams)
NLP Coach-counselor.

Communicatie:
Strategisch Communicatie Frame
Communicatie met Impact
Communicatie, Interactie & Management
Communicatiemanagement
Communicatieadviseur C
Verkoopopleiding
Universitaire opleiding Business Communications, specialisatie business-to-business communicatie en marketing van diensten
HBO PR & Voorlichting.

SPIEGELLICHT
Spiegel: reflectie op het eigen handelen en het effect in de organisatie of organisatieketen.
Licht: nieuwe invalshoeken, nieuwe mogelijkheden, nieuwe perspectieven.
Spiegellichten: reflecteren op het eigen handelen en het effect daarvan, om vanuit nieuwe invalshoeken met nieuwe mogelijkheden (nieuw gedrag) te veranderen en betere toekomstperspectieven te waarborgen.

Copyright SPIEGELLICHT 2021