Over

Over ons

Spiegellicht het beste uit je zelf

Het beste uit jezelf halen is de uitdaging van vrijwel elke organisatie, manager en medewerker om beter uit veranderingen te komen. Om beter te worden voor de toekomst van morgen. Hoe snel dat kan gaan, laat de Covid-19 pandemie zien. Beslissingen en werkwijzen van vandaag worden zijn over een maand achterhaald door nieuwe feiten en inzichten, met nieuwe beslissingen en werkwijzen als gevolg.

Je staande houden te midden van die hectiek lukt veel mensen wel. Gewoon schouders eronder en doorgaan. Maar hoe zorg je ervoor dat je ondertussen niet opbrandt? Dat je gezond blijft van lijf en leden? Dat je fysiek maar ook mentaal en emotioneel lekker in je vel blijft?

Spiegellicht het beste uit jezelf is onze bijdrage aan mens en organisatie om beter uit veranderingen te komen en succesvoller te kunnen zijn.

Spiegellicht het beste uit jezelf is onze missie voor mensen en organisaties die op zichzelf willen reflecteren om beter uit veranderingen te komen door trouw te blijven aan hun identiteit en kernwaarden en een goede reputatie willen opbouwen.
Een reputatie is gebaseerd op ervaringen en gaat over de relatie en communicatie.

Spiegellicht is een techniek om te reflecteren en nieuwe kwaliteiten aan te boren om beter uit veranderingen te komen en opnieuw te kunnen groeien.

Copyright 2018  SPIEGELLICHT