Onze diensten

ONZE DIENSTEN

We begeleiden individuele mensen, teams en organisaties om beter te functioneren en/of hun ambities te realiseren.
We verbinden hoofd, hart en lijf. We verbinden mensen met elkaar. We werken resultaatgericht met de focus op mensen en wakkeren het elan aan. Dit alles  symboliseert ons logo.

We werken voor individuele mensen. En we werken voor ziekenhuizen en zorgorganisaties, kleine onderdelen van overheidsorganisaties en b-to-b bedrijven in de maakindustrie.

Communicatieaanpak voor vernieuwing en verandering
Het succes van vernieuwing begint bij de insteek. Wie zijn er op welke wijze bij betrokken, wie moet wat wanneer op welke wijze veranderen, wat betekent dat voor medewerkers, hoe kijken medewerkers tegen de verandering aan, welke veranderstrategie past bij u en bij uw mensen, welk resultaat wilt u en welke impact heeft dat?
Dit zijn maar een paar van de belangrijke vragen  die we met u doorlopen om een plan voor verandercommunicatie te maken. Dit plan betreft niet alleen communicatie maar ook het nieuwe gedrag dat uw mensen moeten aanleren.

2. Leiderschapscommunicatie
Hoe en wat u communiceert als leider/leidinggevende heeft invloed op het succes van de verandering. In veel organisaties wordt de verandering aangekondigd op intranet. Een live kick-off geeft een duidelijke aftrap en creëert verbinding tussen mensen. We zijn begonnen! Met elkaar!

3. Coaching van managers, leidinggevenden en medewerkers op kritische succesfuncties
We coachen op identiteitsniveau en competentiegericht zodat mensen hun positie en rol tijdens het veranderproces ten volle kunnen en willen nemen.

4. Sparring voor directies (dga’s) die aan de slag zijn of gaan met verandering 
Verandering van de organisatie begint bij u als directeur. U moet uw mensen voorgaan, leiden en tegelijkertijd ook aansluiten opdat u niet te ver voor de troepen uitloopt. Met onze reguliere sparring heeft u iemand die u bijstaat, met wie u in vertrouwen kunt sparren over alles wat u bezighoudt en u nieuwe invalshoeken biedt voor knelpunten. En niet onbelangrijk, een partner die oog heeft voor u en uw welzijn!


© SPIEGELLICHT