Het team

Het team

Laura van Gorcum
Communicatiespecialist & managementcoach
Laura is gespecialiseerd in vernieuwingscommunicatie en managementcoaching. Ze werkt resultaatgericht met de focus op mensen. Als u met haar in zee gaat heeft u niet alleen een goede borstcrawler maar ook een een sparringpartner die uw KPI’s op haar netvlies heeft en u begeleidt totdat uw nieuwe koers een feit is.

Ruud Blankenburgh
Internist-oncoloog, coach
Al jong wist Ruud wat hij wilde: dokter worden. Zijn droom is uitgekomen, hij is internist-oncoloog. Maar zijn droom reikt verder. Hij wil niet alleen mensen beter maken, ook teams en organisaties in de zorg.
Als coach heeft hij zich toegelegd op het beter laten functioneren van medisch specialisten, vakgroepen, verpleegkundige teams en management teams. En op conflictbemiddeling. Zijn ervaring als oncoloog met gesprekken met patiënten over leven en dood gebruikt hij om andere specialisten te coachen in technieken voor gesprekken over de dood en het leven.
Ruud is gestructureerd en een echte verbinder. U treft hem alleen of samen met Laura. Samen vormen ze een sterk duo dat met de focus op mensen succesvol  verandering begeleidt.

Interesse?
Bel of mail Laura van Gorcum.
06-34213994
lvgorcum@spiegellicht.nl

© SPIEGELLICHT